• SOEPEN & SALADES •
Soepen
Wij werken graag met producten van het seizoen. Vraag onze lieftallige collega's naar onze soep van het moment
Als Bonaparte nog zou leven was dit zijn favoriet: een stevige, licht pittige kokossoep met kip, paddenstoelen, noedels en taugé
Salades & Bowls
• OM MEE TE BEGINNEN •
• VOORGERECHTEN •
creatie van de chef, seizoensgebonden
Menu van de chef
Onze chef verrast u met een zorgvuldig samengesteld menu, geïnspireerd op het seizoen: amuse – voorgerecht – hoofdgerecht – dessert.
Sharing Dinner
Kun je niet kiezen uit al het lekkers op onze kaart?
Onze chefs verrassen je graag met een 4 of 5-gangen proeverij van onze kaart, waarbij zij zich laten inspireren door het seizoen. De proeverij wordt per gang op een houten plank geserveerd, om samen van te genieten.
Wij kunnen ons 4-gangen sharing dinner standaard vegetarisch aanbieden, een 5-gangen sharing dinner is enkel op reservering mogelijk
(Onze sharing dinner is enkel per tafel te bestellen).
Menu van de chef
Onze chef verrast u met een zorgvuldig samengesteld menu, geïnspireerd op het seizoen: amuse – voorgerecht – hoofdgerecht – dessert.
• HOOFDGERECHTEN •
Klassiekers van de Keizer
Malse kippendijtjes in een saus van ketjap, five spices en ons geheime ingrediënt, met salade en oerfrieten
Keizerlijke creaties
Bijgerechten van de Keizer
Onze bijgerechten van de Keizer zijn ideaal om te delen. Kies er een of meerdere en maak samen uw gerecht compleet.
3-gangen keuzemenu
Gezellig, uitgebreid en lekker dineren?
Geniet dan van ons 3-gangen keuzemenu!
Vooraf:
Plankje met soepje naar keuze
- Bruschetta Bonaparte met olijventapenade en serranoham
- Bruschetta makreel met rilette van gerookte makreel
- Bruschetta camembert met vijgencompote
- Rundercarpaccio met huisgemaakte groene pesto
- Rode biet tartaar met geitenkaas en honingvinaigrette
Hoofd: inclusief Roseval aardappeltjes en seizoensgroente
- Catch of the day wisselend visje met een saus van de chef
- Knolselderijsteak zacht gegaard met een grove mosterdsaus
- Hertenbiefstukjes medium-rare met een rode wijnsaus
- Surf en turf tournedos met tijgergamba’s en een roze pepersaus
- Eendenborstfilet rosé gebakken met een frisse en hartige sinaasappeljus
Na:
- Tiramisu klassiek Italiaans dessert met mascarpone, koffie en lange vingers
- Crème brulee gemaakt van witte chocolade en speculaas
- Hazelnootparfait met gesuikerde noten, hazelnootsiroop en frambozen crème
- Een kop koffie of thee met wat lekkers
Kindermenu
Tot 12 jaar
– Kroket
– Frikandel
• DESSERT •
• BORREL •
Lekker om te delen
Borrelplanken
met diverse luxe hammetjes, kaasjes, huisgemarineerde olijven, brood en tapenade
vanaf 2 personen
met diverse binnenlandse en buitenlandse kaasjes, vijgencompote en kletzenbrood
Huisgemaakte hapjes
Met chilisaus
Met chilisaus
Gemarineerd in aceto balsamico en Grana Padano
Met onze speciale kruidenmix
