• LUNCH •
Club sandwich
met kippendijtjes, spek, eiersalade, tomaat, sla en chips
met gerookte zalm, avocadospread, rode ui, limoenmayo, kappertjes, sla en chips
12 uurtje
Een soepje naar keuze, een mini club sandwich en een kroket op bakkersbrood
mini club sandwich Classic en een Bourgondische kroket
mini club sandwich Zalm en een Kabeljauwkroketjes
mini club sandwich Falafel en een Van Dobben kaaskroket
Eggs
briochebrood, zalm, spinazie, tomaat en Hollandaisesaus
briochebrood, zalm, spinazie, tomaat en Hollandaisesaus
2 sneden brood van de bakker, omelet met prei, ui, wortel, aardappel en sla
2 sneden brood van de bakker, 3 gebakken eitjes, spek, champignons en overbakken met kaas
2 sneden brood van de bakker met 3 gebakken eitjes, met ham en/of kaas
(spek)
Wrap
gebakken kippendijen, mango, chilisaus, tomaat, champignons en rode ui
met rundercarpaccio, Grana Padano, truffelmayo, Balsamico en zonnebloempit
met zoete aardappel, walnoot, tomaat en honing-mosterddressing
Sharing lunch
Een proeverij van onze favoriete lunchgerechtjes geserveerd op een houten plank om samen te delen en te genieten, inclusief een soepje van de chef.
*Enkel per tafel te bestellen
Warme gerechten
Linguine in een romige saus met truffel, paddenstoelen en Grana Padano
Runderburger op een bakkersbol met cheddarkaas, Bonaparte’s burgersaus, augurk en gekarameliseerde uien geserveerd met oerfrieten
Vegetarische burger op een bakkersbol met Bonaparte’s burgersaus, augurk en gekarameliseerde uien, geserveerd met oerfrieten
2 Bourgondische kroketten op brood van de bakker, met salade en mosterdmayo
2 kaaskroketten op brood van de bakker, met salade en chilimayo
Gepaneerde varkensschnitzel met Stroganoffsaus, geserveerd met oerfrieten en salade
Ossenhaaspuntjes in stroganoffsaus met ui, paprika en champignons met oerfrieten
Soepen
Wij werken graag met producten van het seizoen. Vraag onze lieftallige collega's naar onze soep van het moment
Als Bonaparte nog zou leven was dit zijn favoriet: een stevige, licht pittige kokossoep met kip, paddenstoelen, noedels en taugé
Goedgevulde tomatensoep met verse groente
Bowls
geroosterde paprika, falafel, tabouleh, feta en yoghurtsaus
met geroosterde pompoen, rucola, pompoenpiuen, gekarameliseerde uien, krokantje en aceto balsamicosiroop
Salades
gebakken kippendijen, mango, chilisaus, tomaat, champignons en rode ui
pompoen, gesuikerde noten, tomaat en honing-mosterd dressing
gerookte zalm, verse tonijn, croutons, nori en caeserdressing
MOSSELEN
Traditioneel
witte wijn, prei, wortel en ui, met roggebrood en mosterdsaus
Mediterraans
witte wijn, tomaat, ui, paprika en oregano, met roggebrood en chilisaus
Vegetarisch
Vegetarisch mogelijk