• SOEPEN & SALADES •
Soepen
Wij werken graag met producten van het seizoen. Vraag onze lieftallige collega's naar onze soep van het moment
Als Bonaparte nog zou leven was dit zijn favoriet: een stevige, licht pittige kokossoep met kip, paddenstoelen, noedels en taugé
Salades & Bowls
met stukjes gebakken kip, gekookt ei, little gem, Grana Padano, croutons en Caesardressing
met gesuikerde noten, tomaat en honing-mosterd dressing

• VOORGERECHTEN •
TAPASPLANK BONAPARTE
“AANRADER”
een mooie plank met diverse luxe hammetjes, kaasjes, huisgemarineerde olijven, brood en tapenade
vanaf 2 personen

met zalmrilette en limoenmayo (4st)
met honing, rucola en walnoten (4st)
met kruidenboter en 2 dipjes
met truffelmayo, Grana Padano, rucola en zonnebloempitjes
in roomsaus en knoflookolie, geserveerd met brood

vraag onze collega’s welk keizerlijk voorgerecht de chef heeft bereid
TIP VAN JOSEPHINE
(Napoleons jonkvrouw):
Onze soepen zijn ook in een klein formaat te bestellen! ideaal als klein voorafie!
Sharing Dinner
Kun je niet kiezen uit al het lekkers op onze kaart?
Onze chefs verrassen je graag met een 4 of 5-gangen proeverij van onze kaart, waarbij zij zich laten inspireren door het seizoen. De proeverij wordt per gang op een houten plank geserveerd, om samen van te genieten.
Wij kunnen ons 4-gangen sharing dinner standaard vegetarisch aanbieden, een 5-gangen sharing dinner is enkel op reservering mogelijk
(Onze sharing dinner is enkel per tafel te bestellen).
• HOOFDGERECHTEN •
Specials
drie kleine varianten van onze favoriete gerechten: kipsaté, runderburger en een wisselend gerecht van de chef
Classics
underburger op een bakkersbol met Bonaparte’s burgersaus, cheddar, augurk en gekarameliseerde uien, geserveerd met gefrituurde uienringen en cajun oerfrieten
vegetarische burger op een bakkersbol met Bonaparte’s burgersaus, augurk en gekarameliseerde uien, geserveerd met gefrituurde uienringen en cajun oerfrieten
tagliatelle met Gamba’s in knoflookolie, rucola en Grana Padano
lichte pikante runderstoofpot met kokos, zoetzure groenten en oerfrieten
Malse kippendijtjes in een saus van ketjap, five spices en ons geheime ingrediënt, met salade en oerfrieten
3-gangen keuzemenu
Gezellig, uitgebreid en lekker dineren?
Geniet dan van ons 3-gangen keuzemenu!
Voorgerechten
- plankje met soepje naar keuze en keuze uit:
– bruschetta Bonaparte
– bruschetta Zalm
– bruschetta camembert - carpaccio (+ € 2)
- quiche (+ € 2)
Hoofdgerechten
gegrild Kippetje met oerfrieten (+ € 1,5)
- kipsaté met oerfrieten
rendang met oerfrieten
risotto met groene asperges en doperwten
gebakken zalm met oerfrieten (+ € 3)
Nagerechten
- baileys tiramisu met vanille-ijs
- Crème brûlée
- een kop koffie of thee met lekkers
Kindermenu
Tot 12 jaar
Keuze uit:
Kipnuggets, kroket of een frikandel, met frietjes en appelmoes
Liever een kleine portie van de dinerkaart bestellen? Dat kan! Vraag onze collega naar de mogelijkheden.
• DESSERT •
met vanille- ijs
seizoensgebonden
twee bolletjes ijs met discodip, slagroom en een lolly
met diverse binnenlandse en buitenlandse kaasjes, vijgencompote en kletzenbrood
• BORREL •
Lekker om te delen
Met pulled chicken
Met tomatensalsa
met zoete aardappel, Grana Padano, sirachamayo en seroendeng
6 stuks / 10 stuks
Borrelplanken
met diverse luxe hammetjes, kaasjes, huisgemarineerde olijven, brood en tapenade
vanaf 2 personen
Met chicken tenders, uienringen en bittergarnituur
met diverse binnenlandse en buitenlandse kaasjes, vijgencompote en kletzenbrood
Huisgemaakte hapjes
Bonaparte’s delight

