M

Reserveren

RESERVEREN

Reserveer een tafel
Contact gegevens

Liever bellen?
077-4006693

Let op: uw reservering is pas officieel na bevestiging. Onze bevestiging kan in uw spam / ongewenste map terecht komen.

Bent u met een groep van 10 personen of groter? Hiervoor bieden we speciale menu’s aan. Neem aub even telefonisch of via de mail contact met ons op.

Wilt u voor vandaag reserveren? Bel ons dan aub even 077 4006693

KERST: Reserveren voor Sharing Dinner – Christmas Edition (2e kerstdag) is enkel mogelijk via contact@bonapartevenlo.nl of 077-4006693 Kijk voor meer info op Kerstmis

 

Join our team!

Bonaparte staat voor gezelligheid en kwaliteit. Wij willen dat onze gerechten met trots aan tafel worden geserveerd en in onze vernieuwde keuken wordt nog écht gekookt. Creativiteit en vernieuwing vinden wij erg belangrijk. Onze medewerkers bediening zijn stuk voor stuk gastheren en gastvrouwen, met oprechte aandacht en tijd voor onze gasten. De gast staat bij ons nog echt op de eerste plaats.

Ongeacht je plek binnen het team, wij verwachten van iedereen een positieve mindset en een actieve houding. Wij bieden ruimte om te leren en jezelf te verbeteren, zodat jij kan excelleren. Een prettige en positieve werksfeer is iets wat wij stimuleren en iedere dag nastreven. En in alles wat wij doen, zetten wij kwaliteit op plek 1.

Wij zijn altijd op zoek naar goede teamleden die binnen ons team passen. Vind jij jouw nieuwe uitdaging niet in een van onderstaand vacatures? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar werken@bonapartevenlo.nl of wandel gerust onze prachtige, sfeervolle zaak binnen.

klik op de afbeelding voor meer info

Check onze facebook of instagram voor meer info of mail gerust bij vragen!